Reference

Naši kupci

* Rika Austrija je jedan od vodećih proizvođača peći u Europi. Svaka peć RIKA komad je prave austrijske kvalitete. Na dva proizvodna pogona u Micheldorfu i Adlwangu u Gornjoj Austriji, više od 250 zaposlenih proizvodi visokokvalitetne peći na pelete i kamine uz podršku najnovije tehnologije 4.0. Već 1989. Rika je prvi dobavljač koji je predstavio tehnologiju peći na pelet u Europi i do danas je tržišni lider na ovom području. Zaposlenici u vlastitoj laboratoriji za istraživanje i ispitivanje neprestano rade na novim i daljim dostignućima. U RIKA-i se istraživanje i razvoj uvijek provode s aspekta održivosti. Učinkovito rukovanje vrijednim drvetom jednako je važno kao i stalni razvojni rad na smanjenju emisija.

*Dometic Group je kompanija koja proizvodi razne proizvode, od kamp kućica i pokretnih objekata do proizvoda za rekreaciju i razonodu. Od 1997. godine naziv najvećeg evropskog maloprodajnog lanca za karavaniranje zalaže se za stručnost, kvalitet i profesionalnost u svemu što se odnosi na mobilne kućice i kamp prikolice. Širom Evrope, preko 45 odabranih distributera InterCaravaning Group nudi vam ogroman izbor novih i polovnih kamp prikolica i mobilnih kućica za iznajmljivanje ili kupnju, kao i ekskluzivne specijalne modele po atraktivnim cijenama.

* EMKA Bosnia radi proizvode od metala i plastike, odnosno kombinacije metal-plastika. Pored toga, EMKA Bosnia proizvodi dijelove i sklopove za elektroindustriju, autoindustriju i drugo. U oblasti autoindustrije ova kompanija postala je partner velikih proizvođača automobila: Toyota, BMW, AUDI, Mazda, Opel, Ford, Mercedes i drugih velikih svjetskih proizvođača. EMKA Bosnia je druga po veličini firma, odmah nakon matične firme u Feldbergu u Njemačkoj. Izvozi 95 posto svojih proizvoda na evropsko tržište i među najvećim je izvoznicima u BiH.

Prisika d.o.o.

Slobodna carinska zona,
Rodoč bb

88000 Mostar,
Bosna i Hercegovina

KONTAKTI:

T: +387 36 350-217
F: +387 36 351-398
E: info@prisika.ba